ABC HUB

COWORKING

ABC Hub obsega več kot 2.000 m2 prostora in nudi kreativen delovni prostor. 

Gradimo skupnost, ki v kombinaciji z vrhunsko infastrukturo podjetjem ponuja vse, kar potrebujejo za uspešen razvoj.

NAJEM MESTA V COWORKINGU VKLJUČUJE

ABC HUB Coworking v Ljubljani

24/7 DOSTOP

Delovna mesta v ABC Hubu so našim uporabnikom dostopna 24 ur na dan, vse dni v letu. Tehnološko dovršena varnostna oprema uporabnikom omogoča nemoten prihod in odhod izven delovnega časa.

PARKIRNO MESTO

ABC HUB je edini coworking v Ljubljani, kjer je vsakemu od naših uporabnikov je zagotovljeno brezplačno parkirišče v neposredni bližini ABC Huba. Tako je vsakdanja skrb, kje parkirati in koliko stane, pri nas popolnoma odveč

ABC HUB Coworking v Ljubljani garažna hiša
NAJEM MESTA V COWORKINGU ABC HUB Coworking v Ljubljani

FIKSNA DELOVNA MESTA

Fiksni skupni delovni prostori so na voljo za uporabo tako posameznikom, kot tudi podjetjem in vključuje poslovni prostor s stalno mizo. Vse osebne stvari se lahko varno pospravi v predalnik na ključ.

SEJNE SOBE

Na voljo so tri velike sejne sobe, ki so idealne za sestanke, manjše delavnice in seminarje. V prostorih so na voljo LCD-zasloni, ki se lahko s pomočjo HDMI-kabla uporabljajo za predvajanje, predstavitev in table »piši-briši«.

sejnasoba1
NAJEM MESTA V COWORKINGU ABC HUB Coworking v Ljubljani kitchen

VELIKO KUHINJO

Sodobno opremljena kuhinja je odličen prostor za počitek, sprostitev in druženje ob kavi ali malici. V njej sta dva velika hladilnika z zamrzovalnikom, mikrovalovna pečica, opekač, štedilnik ter pomivalni stroj.

FLEX

Flex je osrednji odprti prostor, primeren tako za druženje in sprostitev, iskanje novih prebojev posameznikov ali skupin. 

flex

NAŠI PARTNERJI IN USTANOVITELJI