PR 101: Osnove odnosov z javnostmi

Ste ljubitelji področja odnosov z javnostmi in vas zanima, kako poteka skrivnostni svet komunikacij? ⤵️
Za vas smo pripravili nadvse poučen in koristen online dogodek PR 101: osnove odnosov z javnostmi, ki ga organizirata Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi in Zavod Ypsilon.
👤 Z nami bo Blaž Jarc, specialist za komunikacije in strokovnjak za vsebinski marketing in medije pri Agenciji 101. Do naziva “ netipičen specialist za komunikacije z modernimi pogledi na odnose z javnostmi“ ga je pripeljalo dobrih petnajst let ustvarjanja v medijskem okolju in sedanje delo v agenciji. Dolgoletne izkušnje pri snovanju medijskih in komunikacijskih projektov so se izoblikovale pri opravljanju dela odgovornega urednika na Planet TV in Siol.net ter kreativnega producenta, voditelja in novinarja medijske hiše Pro Plus.
Osrednje teme bodo:
➡️ Kako učinkovito komunicirati v času, ko poslušajo vsi, a sporočila ne sliši nihče?
➡️ Kako nas vsakodnevno bombardiranje z informacijami in sporočili vsaj deloma naredi imune na številne komunikacijske dražljaje?
➡️ Kaj se o komuniciranju lahko naučimo od medijev?
… se najdete v teh vsebinah? Potem ne zamudite priložnosti in se nam pridružite!
⏰ Četrtek, 3. 12. 2020 ob 14.30
📍 Platforma Zoom
🥳 Brezplačno
📝 Trajanje: približno 40 minut, na koncu pa bo še dovolj časa za pogovor in morebitna vprašanja.
Verjamemo, da boste izvedeli vse, kar vas zanima in še veliko več. Se že veselimo mnogih nasvetov, ki nam bodo olajšali vstop v poslovni svet odnosov z javnostmi!
Obvezna prijava na povezavi: bit.ly/dogodekPR101
Lepo vabljeni! 🥰

Date

Dec 03 2020
Expired!

Time

2:30 pm - 4:00 pm