ABC HUB KOT NAJBOLJŠI COWORKING

ZNOVA NAGRAJENEC CESA

V kategoriji »People’s choice« je v Srednji Evropi prvič nagrada pripadla ABC Hubu.

 

ABC Hub, večkrat nagrajeni najboljši coworking prostor in inovativno večnamensko središče, kjer zagonska podjetja razvijajo svoje rešitve, se povezujejo in izobražujejo, je znova med nagrajenci Central European Start-up Awards (CESA).

Pri CESA vsako leto izberejo najboljšega posameznika ali organizacijo, ki doseže najboljše ocene s strani uporabnikov, partnerjev in mednarodne žirije ter postane prejemnik nagrade People’s choice. Na srednjeevropski ravni je bil tokrat zmagovalec ABC Hub, ki ima svoje prostore v BTC Cityju Ljubljana.

ABC Hub, ki je letos obeležil že 5. obletnico delovanja, je v letošnjem letu prejel tudi nagrado za najboljši sodelovni prostor (»coworking«) v Ljubljani, ki jo podeljuje švedska spletna stran Ridestore Magazine in se uvrstil tudi na lestvico 100 najboljših sodelovnih prostorov v Evropi. Z doslej prejetimi nagradami ABC Hub utrjuje svojo pozicijo enega najboljših tovrstnih inovativnih središč v Sloveniji in širše ter nadaljuje z uresničevanjem svojega cilja – zagotavljanja mladim zagonskim podjetjem vse, kar potrebujejo za uspeh in razvoj.