ABC HUB
NAJEM PROSTOROV ZA DOGODKE

Vsi prostori so moderno opremljeni in imajo vso potrebno tehnično opremo: Wi-Fi, klimatske naprave, projektorje s HDMI- in VGA-priključki, kazalnike oz. pointerje, LCD-zaslone, table »piši-briši« s pisali, ozvočenje ter mikrofonsko opremo. Ob najemu prostorov vam je omogočena tudi uporaba kuhinje. Prav tako sta jim vedno na voljo tudi tehnična pomoč ter čistilni servis. 

NAJEM UČILNICE

Velika učilnica, ki meri 170 m2, nudi možnost izvedbe kreativnih dogodkov in je primerna za delavnice, seminarje in predavanja. Modularna oprema omogoča poljubno postavitev miz in stolov, prostor pa sprejme do 40 ljudi. Oprema pa vključuje tudi table »piši-briši«, dva projektorja in ozvočenje. Organizatorji dogodkov imajo v času uporabe učilnice tudi možnost brezplačne uporabe kuhinje za pripravo pogostitve. Poleg tega pa vam ponujamo možnost najema cateringa Restavracije BTC City.

Ponujamo tudi zmogljivo brezžično omrežje ter brezplačna parkirna mesta za udeležence. 

CENA:

1 ura – 45 EUR z že vključenim DDV

4ure – 150 EUR z že vključenim DDV

8 ur – 290 EUR z že vključenim DDV

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Seveda, postavitev prostorov lahko prilagodimo željam in potrebam naročnika. 

Imamo. V večjih prostorih imamo po dva projektorja v vsakem prostoru, v sejnih sobah pa vam je na razpolago večji televizor.

Pogostitev načeloma ne organiziramo, vas pa z velikim veseljem povežemo s ponudniki, s katerimi smo že uspešno sodelovali.