ABC HUB
NAJEM PROSTOROV ZA DOGODKE

Vsi prostori so moderno opremljeni in imajo vso potrebno tehnično opremo: Wi-Fi, klimatske naprave, projektorje s HDMI- in VGA-priključki, kazalnike oz. pointerje, LCD-zaslone, table »piši-briši« s pisali, ozvočenje ter mikrofonsko opremo. Ob najemu prostorov vam je omogočena tudi uporaba kuhinje. Prav tako sta jim vedno na voljo tudi tehnična pomoč ter čistilni servis. 

NAJEM MESTA V COWORKINGU ABC HUB Coworking v Ljubljani sejna soba

CENA:

19 EUR na uro z že vključenim DDV.
Bonus paketi: 3+1 ura bonus ali 5+2 uri bonus.

NAJEM SEJNE SOBE

Na voljo so tri velike sejne sobe, ki so idealne za sestanke, manjše delavnice in seminarje. Primerne so za srečanja skupin do 12 oseb. V prostoru so na voljo LCD-zasloni, ki se lahko s pomočjo HDMI-kabla uporabljajo za predvajanje predstavitev, in table »piši-briši«. Uporabniki imajo v času uporabe sejnih sob tudi možnost brezplačne uporabe kuhinje.

NAJEM UČILNICE

Velika učilnica nudi možnost izvedbe kreativnih dogodkov in je primerna za delavnice, seminarje in predavanja. Modularna oprema omogoča poljubno postavitev miz in stolov, prostor pa sprejme do 50 ljudi. Oprema vključuje tudi table »piši-briši«, dva projektorja in ozvočenje. Organizatorji dogodkov imajo v času uporabe učilnice tudi možnost brezplačne uporabe kuhinje za pripravo pogostitve.

CENA:

45 EUR na uro z že vključenim DDV.

4ure – 150 EUR z že vključenim DDV

8 ur – 290 EUR z že vključenim DDV

CENA:

60 EUR na uro z že vključenim DDV.

4ure – 210 EUR z že vključenim DDV

8 ur – 400 EUR z že vključenim DDV

NAJEM FLEXA

Flex je osrednji odprti prostor, primeren tako za druženje in sprostitev, iskanje novih prebojev posameznikov ali manjših skupin, pa tudi za večje dogodke oz. konference. Opremljen je z dvema projektorjema, možna pa je tudi uporaba ozvočenja. Udobni kavči in vreče za sedenje ter miza za namizni tenis ustvarjajo sproščeno, neformalno vzdušje. Organizatorji dogodkov imajo v času uporabe flexa tudi možnost brezplačne uporabe kuhinje za pripravo pogostitve.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Seveda, postavitev prostorov lahko prilagodimo željam in potrebam naročnika. 

Imamo. V večjih prostorih imamo po dva projektorja v vsakem prostoru, v sejnih sobah pa vam je na razpolago večji televizor.

Pogostitev načeloma ne organiziramo, vas pa z velikim veseljem povežemo s ponudniki, s katerimi smo že uspešno sodelovali.

Close Menu