NAJVEČJI COWORKING V SLOVENIJI

PRAZNUJE 5 LET

Največji coworking v Sloveniji

“BTC je na pobudo ABC pospeševalnika ustanovila ABC HUB – prostor naprednih idej, ki navdihuje, spodbuja sodelovanje in motivira mlada podjetja za podjetniške presežke. Je razvojni projekt, s katerim se BTC City Ljubljana razvija v inovativno mesto. Hkrati pomeni nadaljevanje zgodbe, začrtane že z ABC pospeševalnikom, o izgradnji naprednega poslovnega okolja v Sloveniji ter razvoja celovitega ekosistema, ki bo zanimiv za mednarodne investitorje​.”

– Jože Mermal, predsednik Upravnega odbora družbe BTC ob ustanovitvi ABC Huba 11.9.2015

Družba BTC, katere inovativni dosežki odmevajo tako doma kot v tujini, je v letošnjem letu praznovala peto obletnico delovanja ABC Huba, ki je največji coworking v Sloveniji.

Gre za projekt, ki je uresničil svoj cilj – zagotoviti zagonskim in mladim podjetjem vse, kar potrebujejo za razvoj in uspeh.

ABC Hub tako predstavlja inovativno večnamensko središče, kjer zagonska podjetja razvijajo svoje rešitve, se povezujejo in izobražujejo, ter je kot tak nepogrešljiv sopotnik slovenskega start-up ekosistema.

Poleg izjemne infrastrukture za »coworking« ABC Hub ponuja tudi vrsto različnih dogodkov v organizaciji pospeševalnika ABC in Zavoda Ypsilon, na katerih se udeleženci seznanjajo z najnovejšimi trendi v poslovnem svetu.

Da smo pri svojem poslanstvu uspešni, dokazujeta tudi priznanji Central European Start-up Awards ter platforme Coworker.com za najboljši coworking v Sloveniji.

V tem duhu je ABC Hub s svojim delovanjem tudi uresničuje vizijo družbe BTC kot dinamične, inovativne, odprte in moderne družbe.

Obenem pa se je v razmeroma kratkem času uspelo uveljaviti kot eden najboljših in najkreativnejših poslovnih ekosistemov Sloveniji in kot tak predstavlja bleščeč košček mozaika, ki ponazarja slikovit razvoj BTC Cityja kot inovativnega mesta.