O ABC HUB

Dobrodošli v ABC HUB – mestu, ki ga poganja strast!

ABC HUB, to ni samo coworking prostor; je živahna skupnost ljudi, katerih ideje in stvaritve spreminjajo svet.

Zagotavljamo popolno okolje za razvoj prelomnih rešitev, vzpostavljanje dragocenih povezav in spremljanje najnovejših trendov v poslovnem svetu.

ABC Hub Coworking v Ljubljani deluje od leta 2015 in novoustanovljenim in mladim podjetjem nudi vse, kar potrebujejo za rast in uspeh.

Gre za inovativno večnamensko središče, kjer start-upi razvijajo svoje rešitve, se povezujejo in izobražujejo ter je kot tak nepogrešljiv spremljevalec slovenskega start-up ekosistema. Poleg svoje izjemne »co-working« infrastrukture ABC Hub gosti tudi različne dogodke, ki jih organizira ABC Accelerator in Zavod Ypsilon udeležencem predstaviti najnovejše trende v poslovnem svetu.

ABC HUB obsega več kot 2000 m2 in ponuja: kreativni delovni prostor, fiksne prostore za soustvarjanje, dve veliki sejni sobi, sprostitveni kotiček, veliko učilnico (prostor za večje dogodke, delavnice, sestanke), veliko in moderno kuhinjo.

Vsi prostori so sodobno opremljeni in opremljeni z vso potrebno tehnično opremo: Wi-Fi, klimatsko napravo, projektorji s HDMI in VGA priključki, LCD zasloni, “piši-piši” table s peresi, ozvočenjem in mikrofonsko opremo. Našim uporabnikom je na voljo tudi kuhinja. Vedno sta vam na voljo tudi tehnična pomoč in čistilni servis.

Lokacija

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kaj točno ponujate? Kaj je coworking prostor?

Coworking ali coworking prostori označujejo delovni prostor, ki si ga deli več samostojnih podjetnikov.

Več kot 100 podjetij se na primer povezuje in ustvarja med seboj v ABC Hubu na 2000 m2.

V praksi je videti tako, da posameznik ali skupina podjetnikov zaposluje coworking, znotraj vsakega coworkinga pa je 50 delovnih mest.

Ali ponujate stalni coworking delovni prostor?

V ABC Hubu je možno najeti samo stalni delovni prostor.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Nagrade

2019

Najboljši coworking prostor v Sloveniji

2019

Najboljši regionalni coworking prostor

2020

Ljudska izbira

2020

Najboljši regionalni coworking prostor

Naši partnerji